diumenge, 20 de juliol del 2008

Bassas, Antoni

SI LA CLASSE POLÍTICA CATALANA NO AGUANTA UN PROGRAMA COM AQUEST, LLAVORS ES QUE TENIM UNA CULTURA DEMOCRÀTICA MOLT JUSTETA.

D'aquestes frases en diuen lapidàries i segurament molta gent l'ignorara i/o fins i tot pot pensar que es una reacció visceral del Antoni.
Jo, per ser franc era dels qui seguia en primer lloc al Bosch a RAC1 fins que s'en va anar a l'Avui. Una llàstima perquè al Avui es desaprofita tota la seva vàlua, però bé, acceptada la seva decisió vaig tornar cap en Bassas.
Tot i això admeto que amb les limitacions que tots tenim, m'ho passava bé l'estona que trigava per anar de casa al despatx. No crec que ningú pugui dir que era ni tan sols una mica radical però solia dir la veritat i això fa mal a tots aquests polítics que tenen una memòria tan efímera.
Si el nostre país permet aquest tipus de "purga" política es que no som tant lluny de períodes que ho havia viscut de nen, llavors s'en deia "represión".
Ens fa falta molta educació democràtica encara per arribar a ser un país.

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Tot plegat és molt més senzill del que sembla. Aquí es tracta d’anar substituint la crosta nacionalista pel crostó socialista (que, a la vegada, és també crosta nacionalista, però crosta de la bona, crosta espanyolista). Al pas que van aviat competiran pels mateixos oients de Radio Tele-Taxi, amb tots els meus respectes per Justo Molinero i els seus oients. El risc que corren és, però, que Tele-Taxi s’acabi quedant amb els pocs oients que quedin de CatRàdio i... el último que apague la luz.