dimarts, 21 de juliol del 2009

els polítics surten de l'armari

Feia temps que no escrivia però aquesta noticia s'ho val. Per fi un políic parla clar i reconeix el que tots els altres fan però neguen davant nostre.
La Sra. Barberá (o senyoreta donat que no es casada) reconeix que ella rep regals i que?? i diu que com ella tots i diu més perquè hi afegeix el detall de que, en funció del càrrec son "millors" o pitjors.
Com a mínim no es hipòcrita, honrada ja no ho sé. jo, com a molt petit empresari he rebut moltes cartes, sobretot de multinacionals, on em demanen si us plau, que per Nadal res de regals per els seus empleats. I es que un regal sols comprar voluntats sobretot si es personalitzat i/o individual.
Si com la Sta. Barberà diu, el president de Cantabria regala anxoves a tots els que passen per allà, això, en el meu pais no es un regal sino una promoció perque al cap i la fí ofereix producte de la seva terra perque el menjin els de fora i, a mes, es un obsequi standard per a tothom. Jo ho trobo bé, força bé i comercialment adeqüat.
Ara, quan les "anxoves" ja nomes son per un i no tots, son "fora de temporada" i just abans o just després la persona homenatjada ha d'intervenir en alguna cosa en favor del qui fa el regal, això, en el meu pais, s'en diu sobornar i punt.
Ara els Valencians, perquè la Barberá ja va avisar fa setmanes que els trajes no eren cap soborn, (amb lo qual vol dir que ja sabía que existía tal mal i feta), ara el Sr. Camps haurá de dir allò que diuen que no ho heu entes bé, i tots hauran de combregar amb rodes de molí perque els nostres polítics (com a mínim tots els que ara callen), en efecte si que accepten soborns i sino mireu quans polítics heu vist que surtin "enfurismats" amb les paraules de la Barberá.
Renoi hi ha silencis que son prou eloqüents, no?