diumenge, 12 de maig del 2013

Les llengues i els polítics

Em temo que es inevitable parlar de lo esperpèntic que la actuació dels polítics estatals i autonòmics estan tenint. 
El pitjor de tot es que aquesta gent realment s'arriben a creure totes les seves bestieses però en canvi ni tan sols son capaços de veure les seves pròpies incongruències.
Els polítics Aragonesos consideren que ara es imprescindible "crear" dues noves llengues: la LAPAO i la LAPAPYP. Es clar que aquí no hi ha ningú que parli del cost d'aquesta llei, o de la idoneïtat en el moment de fer ho, etc.... com ara quan a Catalunya posem en marxa qualsevol iniciativa.
Els Srs. del PP volen desfer el Català i varen començar a València, segueixen a les Balears i ara tocava Aragó. Bé, ja només falta que la Alicia i l'alcalde de Badalona diguin que a Badalona es parla badaloní, aquí queda la idea.
Suposant que es molta suposició que la Lapao aquesta fos una llengua diferent atenent que no es Català, no sé ben bé perquè, llavors, a partir d'aquí els Mexicans, Argentins i molts altres poden dir que NO parlen ni Espanyol ni Castellà sinó Mexicà, Argentí, Veneçolà, etc....
Es clar que si això passés, els Espanyols posaran el crit al cel dient que tot això es Espanyol i aquí es on aquests individus del PP no s'aclaren.
Aquest estat es un estat a la deriva i quan més aviat tallem les amarres que ens lliguen a ells molt millor.

2 comentaris:

Mercè ha dit...

Plenament d'acord. És obcecació absoluta que els porta a fer el ridícul més espantós.
La mediocricitat en tot els àmbits és perillosa però en política és vergonyosa i esperpèntica.
Tallem amarres!!!!

jordir ha dit...

Jo ja tallo, ja, però ells no deixen anar.....