diumenge, 15 de juny del 2008

vaga

El divendres vaig tornar de viatge amb altres persones al aeroport de Barcelona. Jo vaig tenir la sort que la meva dona em va venir a buscar però a un company de la feina no tenia aquesta sort.
La meva dona, que s'esperava fora, va tenir l'encert d'arreplegar un taxista que estaba deixant algú a la terminal A i li va demanar si podia agafar un passatge.
L'home va dir que si però que cobraria 30€ perque no podia posar el taximetre en marxa a l'hora de creuar tot l'aeroport on hi havia els famosos piquets informatius, els senyors que s'encarregeun d'aplicar la democracia "suigeneris".
En primer lloc m'agrada comprobar que, davant les dificultats sempre hi ha espabilats, com el nostre taxista que cobra mes del que correspon i fa la feina tot i estar oficialment en vaga.
En segon lloc veiem la patetica imatge que donem a l'entrada de Barcelona per a milers de persones que no entenen com, el nostre aeroport no te un minim de transport public que eviti les cuades que se varen formar. Si nosaltres arribem a un aeroport i veiem aquestes cues diem que es una republica bananera que es el que desafortunadament som encara.
En tercer lloc on son las "autoritats" que han de regular el dret de vaga i el dret no patir abusos del piquets i sobretot el dret ineludible a mantenir els serveis bàsics.
Algu va dir que la llibertat dels uns acaba quan atenten i afecten la llibertat dels altres. Jo sere sempre respetuós amb qui tingui i vulgui manifestarse però mai trobaran el meu respecte quan es dediquin a perjudicar als altres.
Per cert, en una foto vaig veure uns ramaders tirant llet al terra com a manifestació de la seva protesta. Quan hi ha tanta fam al mon em sembla "pornografic" tirar menjar ni que sigui com a protesta. Sembla que diguin jo protesto i els altres m'en foto.

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

A río revuelto... felicita, però, a la teva senyora per l'encert de contractar un esquirol espavilat. Sempre és millor això que tornar a peu per l’autovia de Castelldefels arrossegant la maleta.