dilluns, 24 d’agost del 2009

Vueling- ja no vueling

Quan Vueling va neixer va ser capaç de crear un nou concepte de linia aeria. Bons preus, un codig de comunicació fresc i novedós i uns horaris i rutes correctes.
Avui, uns anys després, un nou president (el inefable Sr. Piqué) i una fusió amb l'insuperable Iberia, líneas aéreas de España o hauria de dir de Madrid, Barajas. La Vueling d'abans nomes s'assembla en el nom a la d'ara.
D' entrada, la seva web es un desastre que funciona com i quan vol, que no et permet canviar el seient i t'assigna casualment sempre un seient al seient del mig.
En segon lloc la claredat en els preus ha desaparegut i ara es pitjor que un sudoku on mai no saps que et costará el bitllet. En aquest aspecte la seva creativitat si ha evolucionat perque pagues per qualsevol cosa imaginable, nomes superats per els de Ryannair.
La puntualitat també ha desaparegut ja que tenen tots els vols tan interrelacionats que quan el primer del matí no arriba a l'hora, aquest retras s'acumula en els següents vols.
A mi tot això em recorda el títol d'una pel.lícula que es diu "males influencies" (bad influence) i es que, com deia al principi, nomes queda el nom de la primera Vueling.
Per cert si a una hostessa de terra de Vueling li dius que la web no funciona, et sonriu amb complicitat i et diu que ya......