diumenge, 20 de gener del 2013

Ètica i poder

El Sr. Armstrong es un fantàstic exemple del tipus de societat que s'ha teixit amb la connivència i complicitat dels mitjans de comunicació i els poders econòmics i polítics del nostre mon.
El Sr. Armstrong només es un enorme estafador, un home que ha estat capaç de, en primer lloc, impedir que atletes de veritat poguessin guanyar netament el que ell ha embrutit usurpant l'èxit que no li corresponia, els diners que no li pertocaven, el prestigi que no es mereixia.
En segon lloc ha enfonsat els milions de seguidors i admiradors que tenia deixant los orfes del seu ídol i plens de frustració.
En tercer lloc ha perjudicat directament i econòmicament als qui viuen de la seva fundació.
Aquest senyor que, a més, va insultar, atacar a tots els qui denunciaven la seva impostura.
Aquest senyor ara té la barra de demanar clemència i que només s'el castigui com es fa als altres!!!!
Aquest senyor que té la sort de poder aparèixer en un programa de màxima audiència per demanar perdó i lo únic que fa es dir que no creu que es puguin guanyar els Tours sense estar dopat i que es capaç de justificar els seus actes premeditats, aquest senyor crec, amb tota franquesa, que no es mereix cap clemència.
Si vol clemència, que torni els diners guanyats injustament, que demani perdó a ots els companys de professió i a tots els seguidors que ha tingut.
Llavors i nomes llavors es mereixerà clemència si li volen donar.
Però no, això no passarà, els mitjans alimentaran el debat que es el que ven, els advocats jugaran al que els toca per obtenir el màxim benefici per uns i altres. Alguns atiaran el tema perquè no es parli d'altres coses i, al final, encara resultarà que, com que va tenir un càncer, se li pot perdonar i el mon haurà perdut la oportunitat de netejar una mica la merda que tenim a sobre.