diumenge, 6 d’abril del 2014

Thorpe

Abans d'ahir, un nedador, ahir, un campió, un ídol per els joves, una estrella mediàtica, una mina de diners i tot el que volgueu imaginar. Avui, es un home que pateix depressions, addicte a substàncies tòxiques,  no sap cap on va, no serveix per res i els mitjans l'han recuperat per veure en que ha caigut l'heroi d'ahir.
Un resum molt ràpid de com es pot destrossar la vida prometedora d'un noi gràcies a l'ajut inestimable dels mitjans de comunicació i els interessos creuats d'alguns.
Ell, evidentment, també es responsable i segurament víctima d'engegar a la merda la seva pròpia vida, però i els altres?
Aquesta societat està muntada de tal manera que la gent ens convertim en matèria primera per a construir notícies, que solen tenir un gran principi i un mal final si es que el tenen.
No conec al noi en qüestió, però em sap greu pensar en que s'ha convertit la seva vida.
Penso en els meus fills i els riscos que aquesta societat els posa per davant.
Nosaltres, els de la meva generació, lluitàvem contra altres "molins de vent" més reals, els d'ara son ràpids i incontrolables i omnipresents.
Nois, aneu amb compte, sou molt millors i esteu més preparats que no pas nosaltres, però haureu d'anar amb compte perquè els altres també son millors en lo de ser més desaprensius.