dijous, 31 de desembre del 2015

El 2015 acaba, visca el 2016

Entre costum i tradició però aquests dies se sol fer balanç de l'any i es fan els desitjos per l'any vinent. Avui guardarem tot un any, amb tot el que pugui significar per començar ne un altre, ple de dubtes, sorpreses, desitjos i potser també coses no tan agradables.
No soc persona de mirar gaire enrere, entre altres coses perquè la meva memòria no ajuda a recordar ho tot.
En lo personal 2015 ha estat un molt bon any tot i que el principi va ser molt dur pe rla salut de la mare. Al final tot a anat molt i molt bé i no puc desitjar res mes.
En lo professional les coses han estat molt me magres però també hem arribat a final d'any, no sé ben be com, però aquí estem.
2015 ha estat també l'any on els Catalans hem començat a caminar, tot i que avui encara no sabem cap on, però això es cosa del 2016.
Per aquest 2016 només demano seguir avançant i una miqueta més de fortuna en la part de la feina i la resta, aquest cop, la desitjo tota per els nens i nenes que avui, refugiats, orfes, abandonats, sense pares, ferits, malalts, per ells demano que el 2016 sigui més benevolent que el 2015.
Aquest any que plega hem vist petits ofegats a les platges d'Europa per voler arribar a una pau que no han trobat en vida. Hem vist nens morir per bales i bombes que els nostres governants han fet tirar, sense cap vergonya ni justícia. Hem vist nens i nenes plorar als pares morts per guerres sense sentit. Hem vist nens i nenes passar gana i malalties sense que pràcticament ningú hi pensi. hem vist aquí, al costat de casa, nens i nenes que no tenen els pares al costat i que viuen, lo millor que poden, en centres d'acollida.
Per tots ells demano justícia i pau, educació i futur i un mon millor.
Cada cop més penso en el mon que la nostre generació ha de deixar als que pugen i no puc pas dir que em senti gaire orgullós de la nostre aportació.
Que el 2016 sigui un any d'esperança i d'alegria i que els somriures superin les llàgrimes.
Gandhi va dir algo així com: "sigues el canvi que vols veure en el món".
Que així sigui, per mi no quedarà
Bon 2016 a tot el món!!!!!!