dissabte, 12 de desembre del 2015

Sr. Cuní

L'altre dia vaig seguir l'entrevista que el Sr. Cuní va fer al Sr. Mas.
No vaig pas veure cap entrevista sinó la deliberada voluntat d'en Cuní de guanyar el seu interlocutor al qui tractava com un adversari a batre. Sembla que avui aquesta es una tendència molt comú entre els suposats comunicadors que, protegits per el seu programa o la seva cadena, es dediquen a maltractar l'entrevistat, sigui qui sigui, per "imposar" la seva pròpia personalitat.
Patètic!!!!
En Cuní va perseguir com si fos un interrogatori, buscant les contradiccions sense èxit, posant en boca d'en Mas coses que no va dir. 
Imagino que el Sr. Cuní va pensar que tenia la gran oportunitat per ser ell mateix el president de la Generalitat!!
Fa massa temps que en Cuní actua com a amo i senyor, mantenint inexistents equidistàncies perquè se li veu massa el llautó, o hauria de dir el Godó.
Francament en Mas, va demostrar un parell de coses: que es un senyor doncs va saber aguantar la mala educació del entrevistador, i, sobretot, que, a pesar de les circumstàncies, té les idees clares del que ha de fer i de com s'ha de fe.
Sr. Cuní, ser periodista i ser informador, no li dona dret a ser un manipulador de la informació i creuar aquesta línia es el mateix que faltar a la professió que representa.