dissabte, 18 de febrer del 2017

Manifestació a la catalana

Avui hem anat a la manifestació en favor de la acollida als refugiats. No em considero un assidu de les manifestacions però he tingut la oportunitat d'anar a unes quantes els darrers anys i la d'avui no ha estat una excepció.
Tota la Via Laietana plena de goma a gom des de mes amunt de la Plaça Urquinaona fins al port, més de dues i tres hores, gent de diferents races, religions i tots units en un sol clam: "deixeu nos acollir".
Aquella violència que el Inda o la Magali i molts altres de Madrid destil·len en els seus comentaris només està en la seva ment podrida i malalta.
Hem estat allà, milers de persones, cantant, cridant, passejant i clamant per un mon més just però no hi ha hagut ni un sol moment de violència que jo hagi vist.
Imagino que aquest es el gran problema que alguns tenen amb nosaltres, els Catalans, NO som violents i això encara els torna a ells més violents.
Gandhi va ser el paradigma de la no violència i això va treure de polleguera als anglesos que ho varen intentar de totes les maneres per provocar los. Ells si que varen emprar la violència però, a la fi, Ell els va guanyar.
En el nostre camí hi haurà més Indas i més Magalis i altres.
Haurem de ser molt tenaços per guanyar la nostre llibertat..
Ah, i no oblidem que avui era en defensa dels milers de persones que ningú no compta i també pateixen menyspreu i oblit.
Bona setmana