dilluns, 27 d’octubre del 2008

encara mes vergonya

El home va i en lloc de disculpar se en primer lloc li passa la decisió i la responsabilitat al Parlament. Després va i fa una roda de premsa on ens comunica que cancel.la la comanda dels "extres" tot i argumentant que li servien per poder fer bé la seva feina.
Penediment: zero, vergonya: zero.
Un que no es especialista en cotxes però "algo" sap es pregunta: i un Audi A-4 (per allò de mantenir la marca) no n'hi ha prou, o fins i tot un A-6 que esta d'oferta perquè ara el canvien i costa mes o menys la meitat??
Resulta que tota l'argumentació es basa en el fet de l'estalvi que hi ha respecte al contracte anterior lo qual vol dir: 1- que els anteriors gestors eren uns incompetents i 2- que ja n'hi ha prou en fer ho millor que les anteriors encara que segueixi sent una vergonya.
Per cert els de CiU molt pacífics ells, tant que fins i tot fa "pudor" i els joves de ERC diuen que això no es res, m'agradaria saber que haurien dit si fossin els d'un altre partit.
Quan podrem despedir als funcionaris incompetents o fer un ERE que ara esta tant de moda,quan hi haurà polítics integres capaços de pensar primer en el país al que representen abans que els seus partits o ells mateixos.
Per acabar una petita anècdota:
l'altre dia el Sr. Montilla, en l'entrega d'uns premis va començar així: Honorable conseller, senyors y senyores, es a dir l'un va primer i es mes que els altres i els altres nomes son senyors o senyores.
Qui c...... els ha posat per sobre nostre,aqui tots senyors i tots senyores.
bona nit