diumenge, 12 d’octubre del 2008

i els que passen gana?

Es una nota que no es veu massa però l'he llegit un parell de cops. El sr. Bush va rebutjar un ajut de 5.000 M de USD per els qui mes ho necessiten als EUA adduint que no els tenia i en canvi ha pogut trobar 700.000M USD per "salvar" el sistema bancari americà. També ha sortit avui a la Vanguardia que amb el que ens gastem en armament amb un any podríem evitar la fam del mon no se quants cops.
En definitiva que sempre reben i rebran els mateixos, els qui res no tenen i nosaltres, en el fons i en las formes, egoistes com sempre, primer mirem la nostre butxaca abans de d'ajudar a que el nostre veí que es mora de gana.
I que consti que ho escric tot i que el meu ajut es mes aviat minso, però jo seguiré dient ho en veu alta per que als qui hauria de caure la cara de vergonya es als nostres "dirigents" que son en els qui varem delegar la funció de fer el be. En aquest grup també hi podem posar tots aquells que s'han enriquit de manera poc escrupolosa i ara tots els hi hem de riure les gràcies.