dimarts, 12 d’abril del 2016

No tot es Sant Cugat

Sant Cugat es segurament una ciutat exemplar en molts aspectes però també té la seves misèries i algunes actuacions municipals o, com a mínim aprovades per l'Ajuntament de Sant Cugat entren en aquesta categoria.
Al Passeig Olabarria, cantonada carrer Bilbao, hi ha un espai que fa mesos varen enjardinar. L'espai es just a sobre dels Túnels de Vallvidrera i imagino que, com no es pot edificar, allà ha quedat com a terra de ningú.
Bé, com deia, el terreny ha estat "enjardinat", si per enjardinar entenem tallar les herbes i afegir uns quants branquillons que algun dia seran arbres. Els detalls son lo mes gratificant. Hi ha un "pontet" que cap minusvàlid pot creuar. De fet el pont no creua res, es simplement estètic....

El mobiliari urbà es limita a la paperera que veieu a la foto, abonyegada, guixada, reciclada i clavada al terra amb unes pedres.
No hi ha bancs per seure ni altres subtileses pròpies dels parcs urbans. En canvi, a l'altre acera hi ha un espai davant del CAP amb uns pins, cap gespa i ple de bancs... Curiós que malament es reparteixen els bens municipals.
Per acabar la descripció, adjunto les imatges de la part final del parc amb el desaigua i tota la grava que ha relliscat camí avall fins creuar la acera i caure al carrer.
M'imagino que diran que l'espai ha estat enjardinat per Túnels de Vallvidrera però no es l'Ajuntament el responsable de vetllar perquè les coses es facin de manera correcta?
Qui en fa el manteniment?
Es una llàstima veure com en alguns barris de Sant Cugat es cuiden tots els detalls i no hi manca res i, en 
canvi, quan més ens allunyem del centre el rigor urbanístic no es el mateix.