dimecres, 27 d’abril del 2016

Polítics, no, potser millor politiqueros

Imagino que la paraula "politiqueros" no deu existir però tant se val, la intenció es el que compta. Entenc per "politiqueros" aquells que pretenen ser polítics però no arriben al nivell mínim suficient i, senzillament fan com si ho fossin.
Un polític es, per definició, un esser negociador, lluitador, conseguidor, conciliador perquè d'això es tracta, de negociar, construir, pactar i aconseguir el millor per el seus representats i, en definitiva, per el poble que els ha votat.
Quan això es transforma en no fer res, literalment res, com ha fet el Rajoy, o senzillament jugar al dir i no fer o fer sense dir o ni fer ni dir, com tots els altres, ens demostren que no tenen, o no saben, ni la capacitat ni la qualificació per assolir el càrrec per el que els hem/han votat.
Cap d'ells ha estat al nivell mínim exigible, cap d'ells, la prova tornem a les eleccions i Espanya té el dubtós honor de ser el primer govern democràtic que no ha estat capaç de formar govern després d'unes eleccions.
Nosaltres, els votants, hem donat un mandat i ells no l'han respectat ni honorat. Tots ells haurien de dimitir i deixar que d'altres millors que ells ho facin. 
Can no ho farà i això encara em reafirma més que no son verdaders polítics.
Tots busquen la poltrona i el poder i la majoria enriquir se després. 
Espanya haurà perdut més de la meitat del 2016 i no podrà recuperar aquest temps. Espanya haurà perdut un any com a mínim i això, en els temps que vivim, es perdre molt de temps i de feina.
Qui ho pagarà això?, els Espanyols entre els quals, de moment, encara jo hi soc. 
Em sembla que això ja ho escrit abans però, benvolguts Espanyols, si aquest es el país que voleu, jo prefereixo marxar abans no sigui massa tard.
Que, com diuen els mitjans, la qüestió Catalana, es el culpable, renoi, feu nos fora i tot arreglat, així us posareu d'acord ràpidament o es que, com quasi sempre, els Catalans som culpables per acció i omissió.
Bona setmana!!