dimecres, 23 de gener del 2008

má biònica

Entre mig de totes les "desgràcies economiques" que tots els financers ens han transmès hi ha una noticia d'avui que realment val la pena.
Una noia de 13 anys ha recuperat una má que, de fet, mai havia pogut tenir, gràcies a un enginy "biónic".
Penso per un moment que no tinc la má dreta i no serveixo per gaire bé res i si perdo l'esquerra poc mes.
Doncs aquesta noia ha descobert exactament el contrari, que ara ja té má i podrá fer mes o menys el que tots els altres fem.
Si això no es com un miracle jutgeu vosaltres mateixos.
No se ni qui ni com ho han fet però em trec el barret per l'equip que ho hagi fet i per la noia que ha acceptat el repte de ser la primera en provar ho.
Vaig llegir que nosaltres som els qui construim el nostre futur, el nostre estat d'anims i les nostres expectatives i esperances, Aquesta noticia obre una porta per l'esperança de molts i jo puc confiar una mica mes en la bondat d'alguns davant la inutilitat d'altres,
Passeu un bon dia

1 comentari:

curious97 ha dit...

En efecte. És un gran pas de la ciència i, pel que sembla, només ha començat a avançar en el trreny de la biònica.

Però al mateix temps, pensem que el veritable miracle és el nostre cos i el de tots els essers vius que poblen la Terra.

No hi pensem prou en això. Ho trobem d'allò més natural... Però l'home ha trigat 70 o 80 segles en fabricar una ma biónica, però ningú no ha assolit encara crear el placton que alimenta a les balenes.

I és que la nostre insignificància és abrumadora malgrat ens considerem tan formidables...

Curious97