dissabte, 14 d’agost del 2010

top manta

Ja ho diuen que si no poses gent capacitada per dirigir els resultats que recolliràs seran dolents. El conseller Saura es el millor exemple de com un individu incompetent nomes pot donar resultats patètics.
Ara l'home resolt els problemes de la seva conselleria, es a dir les seves responsabilitats, legalitzant als qui delinqueixen, visca!!! 
Tenim problemes de droga doncs la legalitzem, tenim problemes de robatoris doncs els autoritzem i fora problema, tenim problemes de prostitució doncs la promocionem, etc...
I per donar coherència al tema l'altre conseller, el del títol mes llarg, Universitats i tot el de mes va i el contradiu. Visca el nostre govern.
Feta aquesta petita introducció, a mi el que mes m'agrada es veure com la gent segueix comprant producte que sap que es il.legal, pirata, de nul.la qualitat, senzillament perquè es barato!
No anem be.
Som conscients de que hi ha tota una industria que produeix aquest productes sense cap mena  de garantia, sense pagar impostos, abusant dels pobres nanos que no poden fer altre cosa??
Com pot la gent ser tan ignorant.
Si volem deixar de ser un país de pandereta haurem d'aprendre a fer les coses correctament i no emparar als delinqüents.
Hem de fer treballar les empreses i no deixar les buides de contingut.
Si no ho fem així el pa per avui serè fam per demà.