dimecres, 1 de juny del 2011

el "bisbe" de Tenerife


'Hay menores que desean el abuso e incluso te provocan'

 Un bon amic, tímid ell, que no vol escriure el seu propi blog, m'ha passat un text que no se si es pot qualificar i com fer ho. En primer lloc deixeu me dir que es un escrit del desembre 2007 però crec que no es significativa la data perquè el que diu no ho esborra el temps, senzillament sembla que alguns ho obliden.Llegiu aquest enllaç:<bisbe de canarias>
Us recomano la lectura perquè veieu com un home que s'anomena, home de Déu, i que està sota la jurisdicció de la església Espanyola, es a dir del Rouco Varela, pot, en tota impunitat fer apologia homòfoba sense que ningú, judicatura, fiscalia, qui sigui intervingui.
"el fenómeno de la homosexualidad es algo que perjudica a las personas y a la sociedad". Hoy en día "no es políticamente correcto decir que es una enfermedad, una carencia, una deformación de la naturaleza propia del ser humano. Eso que decía cualquier diccionario de Psiquiatría diez años atrás, hoy no se puede decir".
Nomes son dues "floretes" perquè veieu el tarannà d'alguns representants de l'església de l'estat i per acceptació, d'ella mateixa a l'estat.
Sempre he dit i no me'n amago que soc persona que crec en Déu però que fa anys que m'he apartat de l'església.
Des afortunadament l'església de l'estat i tampoc la Catalana, no gosen o no volen corregir el que la resta de mortals veiem.
Encara avui, quan passo per Sant Ildefons, recordo en LLuis Saumell, una bellíssima persona, a qui ja no veig fa temps.
Ell com altres paguen com a justos per pecadors però el seu silenci disciplinat no els ajuda.
Fins i tot l'església, si ens voles representar, hauria de fer un anàlisi intern, per poder obrir camí cap un futur on tots hi capiguem.
Sinó, a la fi, les esglésies nomes seran monuments gegantins o buits que recordaran on, en un passat llunyà, la gent s'hi arreplegava per resar.