diumenge, 12 de juny del 2011

Sr. Benach

 "QUINA VERGONYA : el Sr Benach que el seu únic mèrit , acadèmic es haver fet de jardiner durant varis anys a la D G. De Transports,( i sobretot ser el pilota d´un altre savi : el Carod Rovira, també del Clan de la Avellana ), va arribar increïblement , al càrrec de President del Parlament Català ¡ ...on va actuar conseqüentment ................( recordeu el episodi del seu  Audi especial de 500000 euros ?)..... ..

Finalment es jubila als 51 anys amb una pensió de 10.000 euros / mes  durant 4 anys . i després de 7.000 euros / mes fins que es mori.

Un altre jardiner com ell, també de DG de Transports , després de treballar 50 anys, es jubilarà als 67 anys,  uns 680 / euros mes,

Benach gaudirà d'una pensió de 78.000 euros

Tindrà també un sou de 104.000 els propers quatre anys

Ernest Benach, que té 51 anys i ha exercit el càrrec de president del Parlament des del 5 de desembre de 2003, cobrarà 104.008,95 euros bruts l'any durant els propers quatre anys, així com una pensió vitalícia de 78.006,71 euros quan compleixi els 65 anys, segons informa el Diari de Girona.

D'acord amb la normativa vigent, Benach té dret a percebre, com la resta d'expresidents, "per un període equivalent a la meitat del temps que ha estat al càrrec, i com a mínim durant una legislatura", una assignació mensual equivalent al 80% de la retribució mensual que correspon al president parlamentari. Després de la rebaixa del 15% aplicada aquest any, el sou anual brut per al president del Parlament és de 130.011,189 euros bruts tot i no tenir cap formació universitària.

Mentrestant els nostres investigadors en camps de medicina i bioquímica han de sortir a l'estranger per deixar de ser mileuristes al nostre país."


Aquest text no es meu, l'he rebut via mail i l'he copiat tal i com m'ha arribat. La font sembla fiable si es el Diari de Girona.
Crec que els comentaris son sobrers, la culpa no es nomes d'ell ja que tot el Parlament hi dona suport i calla, el només es el qui mes vergonya te perquè no te la ètica suficient com per, atès la situació del País, no renuncia al que la resta de Catalans no tenim dret.
Per a mi el mes important es difondre el missatge al màxim i així fer que la cara se'ls caigui de vergonya a tots ells.   

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al diari de Girona? És... almenys curiós. Cadascú que en tregui les seves pròpies conclusions.
Marc.