dissabte, 16 de març del 2013

responsabilitat

Aquesta setmana hi ha hagut una decisió jurídica transcendent: resulta que la llei hipotecària del Estat Espanyol es il.legal en algunes clàusules i ara s'ha de rectificar de manera immediata. 
Aquesta llei va ser feta, dic jo, per alguns governants, quins? ah! on son aquests governants que han governat per els banquers i no per el poble que, estúpidament, els ha votat.
Tenim la sort de que, cada cop mes, Europa es Europa i comença tímidament a marcar les pautes i corregeix les actuacions incorrectes dels governs locals. Sembla que, poc a poc, i amb dificultat, es desfan les arbitrarietats i abusos que els governants ens han imposat.
Però tornem al tema, nosaltres, ciutadans, no tenim dret a exigir que els qui varen aprovar  aquesta llei o qui les han mantingut en vigor o fins i tot qui les ha protegit davant els requeriments dels ciutadans.
Jo, en aquest blog ja vaig manifestar fa anys que creia injusta i abusiva aquesta llei. Per una vegada l'he encertat.
Per el camí hauran quedat milers de persones i famílies que han perdut la seva casa de manera injusta i els bancs s'han quedat amb milers de pisos que no els corresponien.
Llegia avui a la PIlar Rahola parlant d'aquesta responsabilitat que ningú no reclama.
Per cert, curiós es veure que cap mitja de comunicació, de cap color, no ha assenyalat a  ningú i es que la banca, en aquest país es molta banca, oi??