dimecres, 2 de novembre del 2016

insultar o dir la veritat

El mes important del que ha passat la setmana passada a Madrid no es la victòria del Rajoy, ni l'abstenció del PSOE, ni el paperot de C's, el mes important ha estat el discurs "incendiari", ofensiu, in versemblant, i tot allò que pugueu imaginar, que el Sr. Rufian va deixar anar al Congreso.
I es que els Srs. del PSOE i derivats i afins li han dit de tot al tal Rufian, jugant, en el "colmo" de la imaginació desbordant, amb el seu cognom...... de tot però no he llegit o no he sabut veure la paraula mentider i es que se l'hi pot dir de tot menys mentider.
El Sr Rufian representa una nova manera de fer política i potser, dins del Congreso, un vertader nou polític.
No es hipòcrita, es jove, es directe i no te por. Domina el llenguatge i les llengües, es comunicador, controla el que diu i, sobretot, com ho diu.
Ell sol va catalitzar tot el debat al voltant de les seves paraules que es clavaven com a ganivets al bell mig de la falsedat del PSOE que no sabia com contestar ni que dir.
No podia contestar perquè qualsevol paraula hauria eixamplat la seva vergonya. 
No podien pas negar que se suposa que son un partit d'esquerres recolzant a un partit de dretes, votant lo oposat que els seus votants els havien demanat.....
Allà ells amb les seves consciències, es el seu problema, no pas el nostre.
Ara el Sr. González, socialista de carnet però em sembla que no pas de praxis, i tots els anomenats "barons", mot curiós en un partit republicà i d'esquerres, s'han quedat amb el cul a l'aire i la Sra Díaz ara es la reina de no res.
Però tornem a lo important, el Sr. Rufian, ell es el paradigma de la nova política.
Desmanega als españolistas perquè parla en castellà en lloc de català, perquè no forma part del "establishment" català, perquè les seves paraules no son retòriques, no menteix com els Rivera, Chacon, Hernando i la majoria dels seus companys de Congreso. No se si serà mai un gestor però polític, si que ho es.
Visca el nou polític!!