diumenge, 27 de febrer del 2011

Bazaar

Hi ha persones en aquest mon que tenen la virtut de sumar, de ser positius i d'ajudar a construir país i de ser una persona.
José Andrés es una d'aquestes persones.
L'hem conegut a Los Angeles, al seu restaurant Bazaar. No es nomes un xef o un cuiner, es un empresari que te restaurants a Washington (7), a Los Angeles i ara ha obert també a Las Vegas i factura mes de 80M de USD. Es a dir tot un empresari de la restauració però parles amb ell i parles amb un home trempat, molt fàcil i agradable.
Menjar a la barra del seu restaurant de tapes Bazaar es tot una experiència força agradable. Nomes heu de pensar que a Los Angeles, el seu pa amb tomàquet, escrit així a la carta et fa sentir força bé, però es que a la seva carta parlen de cava Gramona, Cervesa estrella inèdit, Aigua Vichy Catalán, plats com el "rossejat" de fideus i altres virgueries.
Però es que l'home parla amb tu en català tot i ser asturià i diu les coses com les pensa: "a Espanya no saben construir país", i es que quan el sector del cava va venir a LA a presentar el cava, en lloc d'anar amb ell que fa anys que promociona el cava, varen anar al Four Seasons que deu quedar mes be.....
Aquest home suma i en sap un rato de cuina i d'empresa i de fer país.
Molts com ell ens ajudarien mes que moltes campanyes on ningú no sap el que ens gastem.
Per cert, el restaurant ple de gom a gom......