dimecres, 17 d’agost del 2011

toro raton

Tornar i poder llegir el diari altre cop amb tranquil.litat aquest darrers dies de vacances es un dels plaers mes desitjats i mancats mentre viatjo. No es el mateix llegir el diari de paper que el d'internet.
Toro raton es un toro que te el dubtós privilegi d'haver matat tres persones en les festes on ha participat. No es un toro de lidia, es un toro de correbous com en diem a Catalunya (legal) i fiestas com en diuen a la resta de l'estat.
Aquest curriculum fa que els seus propietaris hagin apujat el "cachet" de la figura que lloguen per 10.000€ en lloc dels habituals 3.000€ que costa llogar un animal així per unes festes.
He tingut que llegir la història dues vegades per assimilar fins on pot arribar la estupidesa humana.
Un consistori, o una associació de veïns o que sigui es capaç de pagar el triple per tenir a la seva "festa", un animal que, per el que sigui, mes perillós del costum.
Es a dir que paguen per poder posar en perill als joves que fan ostentació de la seva ombria davant un animal amb banyes....
Si durant la festa el toro Raton torna a enganxar un altre persona, !bingo!, el cachet tornarà a pujar i tindrem quatre morts en lloc de tres.
No se qui es l'animal, el de les banyes o els altres, millor dit tic molt clar que el de les banyes es l'únic que no te cap culpa.