dijous, 5 de juliol del 2012

Cañete i Margallo, sospitosos de corrupció

Aquests dos senyors son, des d'avui, com a mínim per a mi, sospitosos de corrupció. Per què?. El Sr. Margallo abans i el Sr. Cañete després van i declaren que, els jutjats han anat massa ràpida i no amb prou prudència. L'un diu que s'estima molt al Sr. Rato i li es molt proper.... i l'altre dient que amb aquesta actuació es pot perjudicar molt a les persones jutjades.
Pregunta: on eren aquests senyors quan va saltar el tema de Bankia, com es que aquests senyors no van fer declaracions dient coses tan senzilles com: em sap greu per totes les persones que han estat perjudicades, em sento molt proper a tots els damminificats i s'han de depurar responsabilitats, hauríem d'anar molt ràpides les actuacions judicials per tal de rescabalar com sigui als accionistes, i tantes altres fórmules.
No oblidem que aquests senyors son ministres del govern de l'Estat, es a dir que com a mínim haurien de pensar abans en els ciutadans que en els seus amics o els seus companys de partit.
Per cert ja avanço que, desafortunadament em temo que cap membre del PP dirà ni "piu", inclòs el sr. Rajoy i això els situa mes o menys al mateix calaix.
Per cert, també m'han agradat molt les declaracions del sr. Fernández Toxo del sindicat CCOO que ja s'espolsa la responsabilitat adduint que si no els passaven la informació adequada, no en son responsables. Vaja, ara descobrirem que tots els consellers dels bancs no analitzen ni verifiquen el que se'ls dona, nomes deuen verificar l'ingrés de la nómina.