diumenge, 29 de juliol del 2012

mascareta d'oxigen

No me'n puc estar, abans de la pausa estiuenca, d'explicar a qui ho vulgui escoltar que el tema del pacte fiscal per Catalunya es la millor prova de solidaritat que un país pot fer.
M'explico, "ells" ens acusen permanentment de que ara no es el moment Mai han dit quan ho podria ser), fixeu vos que només protesten a Madrid i les comunitats receptores que mai no han ni admès que donem de mes, llavors no ens necessiten pas, ni volen que millorem el finançament, no fos cas que ells hi perdin.
Bé doncs, ja tinc la solució per ells, es senzilla. Deixeu me fer ho amb un petit exemple:
si demà agafeu un avió, mireu i escolteu les explicacions de l'hostessa quan parla de la mascareta d'oxigen. Veureu que ella diu que, ABANS DE POSAR LI la màscara al nen, primer te l'has de posar tu i després, només després, posar li al nen!!!!!
Per què?, senzill, si el pare o la mare primer li posen al nen, poden perdre un temps preciós per posar se la ells mateixos i llavors no poder posar la ni al nen ni a un mateix, sembla mentida però així son les coses. Primer se l'ha de posar l'adult i llavors, amb menys neguit posar li al nen i així es multipliquen les possibilitats de salvar se tots.
Que creieu que es mes important, a curt termini, recuperar l'economia Catalana o la Extremenya. Quina de les dues creieu que aportarà mes recursos, posteriorment per salvar les altres?????
Si senyor, ajudeu a salvar Catalunya i així, miops, tindreu una opció de ser salvats vosaltres mateixos. Mantingueu l'esperit Monagos & co. i tots anirem al pou, això si, els Catalans no se salvaran que es el que compta.
Apa, bones vacances