diumenge, 7 d’octubre del 2012

ladran luego cabalgamos

Les momies s'han despertat i tot just han començat a "regalar nos" les seves perlas.
El Sr Guerra, "socialista" de pana gastada, el Sr. González ex socialista i ara no sabem que i sobretot els incommensurables bisbes del Estat als quals els bisbes Catalans només hi han oposat una abstenció i un silenci entre trist i normal.
Ara resulta que el que volem els Catalans, això de separar Espanya es immoral !!!!. Renoi, busco i rebusco a la Bíblia i qualsevol altre llibre sagrat on hi posa que reclamar el que un considera just es immoral (per molt equivocat que pugui estar). Tampoc he trobat cap cita sobre la unitat d'Espanya i tampoc sobre Catalunya així que em sobta que ells si hagin trobat un criteri que justifiqui la seva doctrina.
No oblidem que el que "ells" diuen se suposa que es norma d'obligat compliment per els fidels. Així que els Catalans cristians tenen un problema. Els qui tenim fe però no creiem ni respectem l'actual església ho tenim més fàcil, no els fem cas i punt.
Deixem que parlin i ho facin d'aquesta manera perquè així ajuden a decidir el vot dels indecisos.
Ara que hem descobert que els Gallecs, comunitat eternament descontenta i pobre per antonomàsia es ara el paradigma de l'exemplaritat per tot l'Estat. Sembla que Galícia no deixa de criar polítics que volen dirigir el país. Els Bascos, en canvi, ara ja no volen la independència, ni tan sols Bildu la proclama, no fos cas que perdin els furs i els diners.
La pela es la pela i sembla que no només els Catalans hi tenim afició per la pela.
Poc a poc, no obstant, molt amagadets, es comencen a trobar articles on la gent es comença a preguntar, allà a les Espanyes, que hi ha darrera aquesta actitud dels Catalans. Son pocs i no criden gaire no fos cas que surtin rebent.
En canvi si que ha sortit una bona dona extremenya d'origen i catalana d'adopció protestant per les paraules del seu parent socialista.
Cada cop es mes pales que els poble Espanyol es molt més intel.ligent que els seus polítics.