diumenge, 3 de febrer del 2013

no passa res

El president del Gobierno cobra sobres de sota ma no declarats. El president del Gobierno de la comunitat de Madrid te un apartament a Marbella que ningú no entén com pot pagar i que fins ara ell mateix deia que no era seu, no passa res. El jutge jutjat i condemnat i els culpables valencians al carrer sense càrrec perquè les gravacions no eren legals, no passa res. El judici del cas Palau fa anys que espera ningú no sap que, no passa res. El cas Pallerols només ha trigat 17 anys!! a dictaminar que Unió feia il.legalitats encara que en Duran encara digui que no, no passa res. 
Ex presidents com en Matas a Balears, Camps a València, ministres, ex ministres, totes les comunitats en tenen un munt, i no passa res!!!! Badalona, Santa Coloma, LLoret,..........no passa res.
No passa res perquè son Ells qui fan les lleis, qui posen i trien als jutges per assegurar que ningú no els jutgi, es declaren aforats per no ser jutjats.
Sens dubte el millor: Rajoy perquè aguantarà sense parpellejar, aguantarà en silenci fins que els mitjans callin o els seus mitjans en trobin alguna de mes grossa encara, segurament a Catalunya.
Per cert, diuen al mon civilitzat que no entenen com Espanya pot acumular tants premis com el de país amb mes atur del mon occidental i d'aquí pocs dies també el mes corrupte.
Per cert avui he sabut que l'ambaixador espanyol a Londres no parla angles....
Crec en Luis Carandell hauria d'escriure un nou Celtiberia Show....
Bona setmana