diumenge, 1 de desembre del 2013

Parc Central, Sant Cugat

Fa uns anys es va inaugurar el que se suposa es el parc urbà més llarg d'Europa sinó recordo malament. Es detalls no son gaire rellevants però si que ho es que el Sr. Recoder n'era l'alcalde i la Sra. Conesa la regidora del tema. Avui la regidora es l'alcaldesa i el parc, poc a poc, es degrada perquè els polítics s'apunten a les inauguracions i tallar cintes però pocs, molt pocs, tenen cura dels respectius manteniments, i aquesta alcaldessa no es pas una excepció.
Es clar que hi ha dos parts molt diferenciades del parc, la que es al bell mig de Sant Cugat i la que queda al nou barri anomenat parc Central.
La foto de l'esquerra ens ensenya una "preciosa" esquerda que te una amplada de 4 o 5 centímetres i una llargada indeterminada.......
La segona, més bucòlica ens mostren les diferents plantes que creixen al bell mig de les aceres que voregen el parc.
La tercera foto es menys divertida. Son els pals de ferro co arrugat, de més o menys 1 metre d'alçada, instal.lats al costat de totes les escomeses d'aigua que hi ha per tot el parc. N'hi ha un nombre indeterminat i j afa temps que vaig denunciar que, algun dia, algú prendrà mal, perquè son ferros rovellats que no veus fins que els tens al davant i que, de ben segur, no son objectes decoratius.
Finalment, la darrera foto ens ensenya el fantàstic color de la gespa que omple el parc i que fa que nens i grans puguin gaudir tot l'any. La foto es de fa més d'un mes.....
 Ah, un detall, indicadors demanant civisme als ciutadans, que els gossos no malmetin la gespa i altres indicacions cridant a la responsabilitat que l'Ajuntament no té, aquests no manquen.