dissabte, 24 de maig del 2008

aigua i 2

No voldria oblidar en el tema de l'aigua la brillant actuació dels nostres sempre reconeguts politics.
Medalla d'or indiscutible al conseller de medi ambient, Francesc Baltasar, amb el seu trasvassament del Segre perque no hi havia cap alternativa real fins que de Madrid l'han il·luminat. Però ell no dimiteix ni que el matin, que a la fí ell ho ha justificat tot i tot si val.
Medalla de plata i diploma especial ERC que son capaços de posicionarse a favor del trasvassament al matí, dinar oposant se al mateix trasvassament i sopar amb una meditada abstenció per no caure en una posició compromesa. Ah! i tot això evidentment amb un posat seriós i rigurós i cap dimissió.
Medalla de bronze al govern en ple de la Generalitat per el que podriem anomenar una fabulosa gestió de la crisi de l'aigua i per una planificació increible de les infrastructures necessàries per el pais, tenint en compte que el tema de l'aigua em sembla que no es nou.
diploma especial per el sr Hereu per l'imatge que ha sabut donar de Barcelona a tot el mon.
diploma especial per Agbar i l'agència catalana de l'aigua perque han callat tota l'estona però ULL en cap moment han deixat de facturar nos l'aigua, perque ells, responsables no, però a l'hora de cobrar això no falla

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

I Creu de Sant Jordi al M.H. per la seva perfecta coordinació de tot plegat!