diumenge, 25 de maig del 2008

gossos a Barcelona

He llegit a La Vanguardia uns escrits de tó molt critic sobre els gossos a Barcelona.
Parlen del espai que ocupen en detriment de les persones, de la pudor dels pixats, etc.
Bé, com imagino que pocs gossos tindran la capacitat de resposta necessària per a la seva defensa em permeto contestar jo, com a minim en nom d'alguns dels gossos que es puguin sentir aludits.
En primer lloc si de bruticia parlem diria que per cada cagarada que pogueu trobar al terra i no recollida per els nostres tutors podriem trobar un centenar de cigarretes tan po mes pudoroses i a mes que et podem cremar, sense comptar els xiclets enganxats al terra i els milers de papers que la gent tira sense cap mena de recança.
Si parlem del espai que ocupem els gossos, crec que a tots els humans us hauria de caure la cara de vergonya perque monopolitzeu el 99,9% del espai i encara protesteu!! Per uns miserables pipi cans us creieu que ja heu cobert l'expedient? sou uns egoistes i desagraits.
Finalment tot i que els nostres tutors fan com si fossin de pares, no oblideu que son ells i no nosaltres els qui han de recollir les nostres cagarades, que al cap i la fi nosaltres nomes som gossos, oi??????