dimecres, 21 de juliol del 2010

independencia 2

Quant de temps ha durat aquesta famosa "unitat" dels nostres representants polítics a l'hora de defensar els nostres drets davant de Madrid? NO res, una setmana tot just i uns i altres ja estan, com sempre, preocupats senzillament per el que aconseguiran demà sense perdre la poltrona, els qui la tenen, i per guanyar la mateixa poltrona els qui no la tenen.
Independència?, aneu a cagar!! (es una expressió), jo prefereixo el concert econòmic com els Vascos, o callar i guanyar la independència econòmica fent feina sense fer soroll.
Trigarem més, no ho crec, ens intentaran ofegar, potser si però si vàrem ser capaços de ser els primers en època de Franco, dic jo que no serà pitjor ara. 
Que ens ho posaran difícil, sens dubte, però es que si demà fóssim independents algú es creu que Espanyols i Francesos ens ho posarien fàcil, jo crec que no....
Així que si realment creieu que Catalunya podem ser independents, deixeu que els polítics juguin a no fer res i nosaltres treballem per assolir la nostre autonomia econòmica empresa a empresa, com als anys 50, 60 o 70.