diumenge, 23 d’octubre del 2011

PIC

Potser no ho sabíeu però a les properes eleccions s'hi presenta el PIC. No sabeu qui son? Va penseu una mica, ............no?
primera pista: 
alguna de les seves frases: "reconocemos la legitimidad moral de los nacionalismos o regionalismos que, por métodos pacíficos, deseen una nueva configuración del Estado Español"........
Que, ja hi sou?
Encara no?
segona pista: "es necesario tutelar el bien común de la nación española en su conjunto, y evitar los riesgos de manipulación de la verdad histórica y de la opinión pública por causa de pretensiones separatistas de cualquier tipo".
Va, es molt fàcil: Partido Iglesia Católica !!!!! i de primer ministre en Rouco Varela, es a dir que ja tenim substitut d'en Blas Piñar......
Apa, bon vespre

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Te m’has avançat, demà el meu article va d’això; serà una mena de complement del teu, potser una mica més dur. Què s’han cregut!

I sobre el teu article anterior, demanar perdó sense sentir-ho (i això nosaltres no ho podrem valorar mai) no serveix de res. Acabes dient “...si sou senyors...”, com donant a entendre que potser ho poden ser. Jo, en canvi, sóc molt més escèptic.

jordir ha dit...

Si ells no considren que hagin de demanar perdó llavors els altres tampoc tenen perquè modificar la seva política penitenciaria, oi?