dijous, 8 de març del 2012

Benvolgut Sr. Boi Ruiz, conseller de sanitat de la Generalitat de Catalunya,

Benvolgut Sr. Boi Ruiz, conseller de sanitat de la Generalitat de Catalunya,
He llegit amb sorpresa que l’hospital Santa Tecla de Tarragona ha contractat com assessor al Sr. Carod Rovira amb un sou de 6.000€/mes.
Com a ciutadà sensibilitzat amb tot allò que representa Catalunya i el seu present i futur i tots els esforços que entre tos hem de fer per tirar endavant, lamento manifestar que tinc dubtes sobre la conveniència d’aquest nomenament. Imagino que no depèn de vostè però això no treu que vostè, com a màxim representant de la sanitat Catalana, es, per a nosaltres, ciutadans de Catalunya, el referent en aquesta matèria.
En primer lloc no sé si, en aquests moments, l’hospital de Santa Tecla necessita un assessor, en segon lloc, sobre que ha d’assessorar, en tercer lloc, la persona nomenada te el perfil adient per aquest càrrec i finalment si la despesa s’ho val.
Crec que hi ha molta gent que estarà molt agraïda si ens pot contestar aquests dubtes i així de passada ens estalviarem ser la riota de molts altres.
Gràcies per la seva resposta.

2 comentaris:

ElradardeSarria ha dit...

Et contesto jo perquè sé del cert que Don Boi no et contestarà, i així ja no podràs dir que t'has quedat sense resposta.
Bon cap de setmana!

jordir ha dit...

Bé, ni el Sr. Ruiz ni la Vanguardia que no me l'ha publicat, hi ha temes tabú....