dimarts, 28 de febrer del 2012

El Sr. Trias busca diners

No faig res gaire diferent del que he fet fins ara. Es cert, he aparcat a llocs on no es restringit aparcar dins d'uns determinats horaris i per tant tècnicament no tinc res a dir, qui la fa la paga.
Però, i aquí ve la meva queixa, les multes son eines per ajudar a regular el trànsit i la presència dels vehicles en espais públics i aquest es el objectiu que s'ha d'assolir. En aquest cas el fi justifica els mitjans.
Ara bé, quan els mitjans amb els que hem dotat al funcionari públic deixen en segon termini l'objectiu primigeni i es reconverteixen en un altre objectiu, llavors hi ha dues possibilitats: dir ho o rectificar.
Així com reconec haver aparcat a llocs on, en funció de l'horari no podia, també puc assegurar que mai no ha aparcat en un espai on molesti al trànsit, en doble fila o qualsevol cosa que s'hi assembli.
No se quants funcionaris estan destinats a multar nos per aparcar malament, però Sr Trias, em pot dir quants n'hi ha per multar als qui aparquen en doble filera, quants per evitar verdaderes infraccions dins la ciutat de Barcelona? Fa ja molt de temps vaig denunciar aquí mateix que al carrer de Capità Arenes, cantonada Manuel de Falla, hi ha un bar que cada matí arreplega tot de clients que no tenen cap problema en deixar el cotxe en doble filera cada dia laborable del any i, cosa curiosa, mai no he vist un d'aquest senyors de groc i blau marí posant multes......
Sr. Trias, vull creure en la seva honorabilitat i honradesa. Digui'm tan sols que m'equivoco i espero veure'l a vostè o millor algun dels seus funcionaris al carrer posant multes a qui verdaderament aparqui molestant el trànsit en lloc de senzillament recaptar diners sigui com sigui, desafortunadament demà seguirem veient recaptadors d'impostos irregulars groguencs.