diumenge, 17 de juny del 2012

Alcaldesa de Sant Cugat

"Benvolguda Sra. Conesa,
Temps enrera ja li vaig enviar un correu en relació a una zona encara no urbanitzada des de el passeig d’Olabarria fins Carrer Buenos Aires. Les coses segueixen igual i seguim esperant.
Avui, no obstant, li escric per un altre tema.
Fa poques setmanes, algú del seu Ajuntament va instal.lar uns rètols de mantenir lligats els gossos i tirar la brossa a les escombraries al parc de Can Mates.
En un entorn normal podria formar part del manteniment però aquesta despesa es un despropòsit i un menyspreu per tots nosaltres, ciutadans que no necessitem, en cap cas, aquest rètol per sapiguer  fer el que hem de fer i sí que l’Ajuntament faci el que ha de fer.
Es molt fàcil cridar l’atenció i castigar les petites errades dels altres e ignorar les grosses errades pròpies.
M’explico:
En primer lloc, al tram final de Can Mates, on hi ha una gran esplanada just per darrera del Mas, al costat dels horts que hi ha instal.lats, on hi han instal.lat aquest famosos rètols, hi ha aproximadament unes deu barres de ferro rovellat, d’una alçada aproximada d’un metro, clavades per indicar el lloc on hi ha boques de reg. Li adjunto un parell de fotos perquè es faci una idea del aspecte. Aquestes barres son de ferro com les que es fan servir per edificar. Son barres molt perilloses perquè, a mes, les herbes de l’esplanada es tallen molt de tant en tant i queden mig amagades.
Sembla que l’Ajuntament heu decidit que son mes perilloses les possibles cagades de gos que les segures barres de ferro!!!! Algun dia algú hi prendrà mal i vostè i el seu equip ja no ho podràn ignorar.
En segon lloc, totes o quasi be totes les faroles que voregen el camí inferior de Can Mates (a tocar dels laboratoris Boehringer) tenen la porteta d’accés al enllumenat i el seu cablejat, caiguda per terra o senzillament desapareguda i el cablejat a la vista i al exterior. Això significa que si un nen ho toca les conseqüències millor no li explico. Per cert, tot l’hivern aquests llums no han funcionat. Ho varen fer malbé l’any passat i ningú no ho ha arreglat.
En tercer lloc el tram central de llambordes d’aquest tram final de Can Mates, està fet malbé i aixecat i d’això també fa mesos.
Podria seguir però em sembla que no cal.
Es cert que en aquella part de Can Mates hi ha un espai on els nostres gossos corren i juguen en llibertat però en els cinc anys que fa que tenim la nostre gossa i que anem allà hivern i estiu, no hi he vist mai cap incident i menys que un gos fes mal a ningú. De fet nomes els gossos hi son quan la gent amb nens ja ha marxat.
Quin es doncs el criteri a l’hora de fixar les obres “prioritàries”de manteniment del parc? els vots? La incompetència de qui ho gestiona? No se m’acut cap altre raó que justifiqui uns rètols que no aporten res davant d’unes realitats força mes punyents.
Confio en el seu bon criteri com a mínim per corregir aquest despropòsit.
Queda pendent el cafè quan s’arregli l’urbanització esmentada abans
Salutació cordial"


A primers de Maig vaig escriure la Senyora Conesa, alcaldessa de Sant Cugat. No m'ha contestat. Ho he enviat a La Vanguardia, no ho han publicat. Dues conclusions:
una, l'alcaldessa de Sant Cugat no te cap respecte per els seus vilatans perquè ella es NOMES una funcionari al servei dels vilatans i per tant té la OBLIGACIÓ moral i ètica de contestar a TOTS els seus vilatans. Aquesta senyora ha perdut, als meus ulls, qualsevol respecte ja que ella tampoc m'ha respectat a mi.
La segona conclusió es que el servei de Cartes a La Vanguardia no es gaire democràtic i si molt protector dels qui manen.

Un bon dia em vaig despertar pensant que no hem de callar i jo ja no penso callar mai mes. 

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

El tema animalons ja saps que no el domino gaire, però una cosa sí que et puc dir: aquestes coses a Sarrià no passen. En passen d'altres de pitjors, això sí!