dissabte, 1 de desembre del 2012

epitafi d'un arbre a Sant Cugat

Això ahir era el forat on hi havia un arbre. L'arbre va tenir la desgràcia de morir i nosaltres hem tingut la desgràcia de perdre l'arbre i la possibilitat de tenir ne un altre en el seu lloc.
L'Ajuntament de Sant Cugat, en un acte sublim de ciutat intel.ligent, ha decidit, per algun motiu que se m'escapa, que aquí no hi fa cap falta un arbre.
Primer he pensat que es una qüestió d'estalvi el fet de no replantar, l'arbre en qüestió costa uns 80€ (ho he preguntat al garden), però si uns homes han vingut, han dut el sac de la foto, mes les llambordes, el ciment, el temps de feina, etcètera, els costos em superen àmpliament el de reposar l'arbre o senzillament, dins la desgràcia, no haver fet res.
Després he pensat que formava part d'un nou estil de disseny de la ciutat, sense arbres però tampoc em quadra perquè be que han plantat centenars d'arbres, a la prolongació del carrer Safir, una zona on no hi viu ningú ni pràcticament tampoc hi passem gaire gent, perquè queda a tocar dels "túnels".
He pensat que es una d'aquelles modificacions per fer de Sant Cugat una ciutat intel.ligent, però no he trobat el lligam.
Finalment he deduït que era senzillament un anacronisme funcionarial fins que algú del Ajuntament em demostri el contrari.
Per cert, a vosaltres us han consultat?, a mi no però suposo que no cal, ells fan el que volen.
Ah, el sac s'ha quedat a terra.....