dilluns, 3 de març del 2014

Barcelona, la gran enemiga dels gossos

Una nova ordenança amenaça les mascotes i els gossos els primers. El Sr. Martí, regidor de l'Ajuntament, en un missatge histriònic diu: es prohibirà que els gossos vagin sense corretja per "evitar que els gossos es barallin, per evitar atropellaments i sobretot perquè els propietaris poguem recollir millor les "cacas".....Aquest senyor: es pensa que els propietaris de gossos som tontos per els arguments esmentats i, a més demostra no tenir cap coneixement del tema.
Diu que vol que Barcelona sigui una ciutat amiga dels animals!!!!!!!. Jo diria que es la ciutat més enemiga que conec dels animals. De moment multes de 1.500€, això si, no els hi dona cap importància, no es perseguirà a ningú, llavors perquè les posa???
Tot està prohibit als gossos a Barcelona: fins ara prohibits tots els mitjans de transport, amb un gos, o vas a peu o amb el teu cotxe. Prohibit entrar als locals públics, als museus, a les esglésies, a la majoria dels restaurants, prohibit anar a les platges, prohibit bordar amb "excés", prohibit córrer als parcs, prohibit viure a Barcelona, ciutat amiga dels animals!!!!!
120 pipicans en una ciutat de, aproximadament 100 km cuadrats i 1.600.000 habitants.
primer posarem multes i després anirem fent més pipicans (sense determinar quants i on) i potser es podrà anar a les platges quan no es molesti a ningú....
Ah! i per donar un matís humanista al tema es castigarà als qui deixin els gossos 12 hores sols o la resta d'animals 3 dies. I com s'ho farà Sr. Martí, posarà a la Guardia Urbana a patrullar  i mirar dins els pisos com estan els animals? patètic 
Sr. Martí, quina es la multa per tirar cigarretes a terra? per pintar graffitti?, per pixar al carrer? Castiguem al ciutadà per tot allò que els polítics i funcionaris no saben gestionar. 
Per cert, si algun dia vol una ciutat amiga dels animals només té que mirar a Londres o París, no cal que vostè inventi res, la meva gossa Fibi i jo li agrairem molt.