dissabte, 29 de març del 2014

La plaga

No sé si l'heu vist però us la recomano fortament.
Es quasi més un documental que una pel.lícula i es descarnada i dura però ajuda a no oblidar que, a pesar de l'opulència que molts volen destacar dels qui ara guanyen fortunes, hi ha molta, massa gent que no arriba en lloc i tot i això lluiten de valent cada dia.
Tinc la sort de no estar ni en el grup dels que ho gaunyen tot ni els que no tenen res però cada cop em sento més proper als darrers per totes les injustícies que han de patir.
La plaga son diferents històries barrejades on conviuen la soledat d'una persona gran que va a parar a una residència d'avis, un pagès al qui una plaga li fa malbé la feina de tot l'any, un manobre que vol ser lluitador, una llevadora que no suporta la seva feina, drames diaris i cruels.
Ah, i tot això aquí, a casa nostre, a Catalunya, ni tan sols cal anar a Espanya i això es el que fa més mal.
Aquesta crisi ens està deixant molts canvis i sens dubte, el pitjor el creixement de les desigualtats que castiga als qui menys tenen.
Ja podem parlar de política i futbol i el que voleu que mentre tant uns s'enriqueixen més i més i es fan amos del mon i altres moren en la indigència.
Els mitjans de comunicació alimenten aquestes desigualtats enaltint als qui viuen en el luxe i la opulència i tractant sense vergonya salaris indecents en un país que té tants de pobres.
Hi ha d'haver una manera d'aturar aquest despropòsit i la Plaga, com a mínimens ajuda a no oblidar ho.
Felicitats