diumenge, 23 de març del 2014

qui jutja al jutge?

Aquesta setmana una jutge de Tenerife ha trencat ella soleta amb dos dels meus principis més arrelats: treball i igualtat.
Acabo de descobrir que, segons la jutge, una persona que no treballa està en millors condicions per a poder tenir cura dels fills!!!!!. Bé, així el país anirà bé, amb quasi 4.000.000 d'aturats, no tindrem problemes per a cuidar dels nostres fills. L'estat espanyol es convertirà en el país més ben preparat del mon atesa la cura que els aturats donaran als seus fills!!!
Com es possible que una persona que, se suposa ha de judicar i dictar sentencies pugui ser tan incompetent i dir que els qui treballem no podem atendre als fills com els qui no treballen. En primer lloc, si no treballen com poden mantenir els fills? en segon lloc, que fan quan els nens son a l'escola, fan ganxet? en tercer lloc si, a mes, el qui no treballa te els nassos de dir "admite que está buscando trabajo como vendedor cara al público, pero solo si puede compaginarlo con los cuidados a su hija".........Només amb aquest argument aquest home ja no hauria de tenir la custodia ni d'un periquito.
Superat el tema del treball ve el de la igualtat.
Resulta que aquesta jutge també te el poder de determinar, sense conèixer Catalunya, que: "al hecho de la adaptación normal a un cambio de territorio o de costumbres, ha de añadirse la dificultad de tener una lengua cooficial al castellano, el catalán, que de todos es conocido, es la lengua empleada por gran parte de la sociedad catalana así como por los colegios". 
Bé, la feina del sr Wert i el sr Rajoy comença a donar fruits. Ara ja resulta que lo de anar a a viure a Catalunya es un agreujant davant una causa de separació per la dificultat evident dels pobres desplaçats....... Jo crec que aquesta jutge encara no sap que ja tenim milers de joves que han anat a viure a d'altres països sense que ningú no els ensenyi la llengua i no s'ha mort ningú per el tema.
Recordem que la criatura en qüestió tenia 3 anys quan va marxar i ara en te quatre. Haurà parlat aquesta dona amb educadors per verificar el grau d'adaptació de la criatura, no. Ella ja ho sap del cert i es que això del català es tan raro.
Finalment la jutge diu "tampoco queda acreditado que la menor esté adaptada con el idioma y que dicha circunstancia esté suponiendo un escollo en su evolución".....
Pobres centenars de milers de persones que han vingut, d'altres regions del estat, a Catalunya. I totes amb el problema del català, quin greu problema.
Dia que passa i dia que estic més convençut de que el millor que podem fer es marxar d'una vegada. El nivell d'aquell país està caient en picat....
Bona setmana