diumenge, 25 de setembre del 2016

Les dones i el burquini

Imagineu per un moment que les dones es posessin a discutir si el banyador dels homes es adequat o no, si tapa prou o no, si avergonyeix o no. Oi que no podeu, es clar, i es que l'home pot fer i desfer el que vulgui perquè es el rei de la creació.
I si no es així tan se val perquè una gran majoria d'homes així ho pensa i tots ells son els qui manen.
En un mon "normal" si aquest qualificatiu tingués sentit per definir un mon, les dones haurien de ser, son les qui han de dir com volen anar vestides. 
Veig aquesta polèmica sobre l'us del burquini i crec retornar a l'època de les sufragistes a Anglaterra, quan les dones tenien que lluitar per poder tenir el dret a votar, dret que la majoria dels homes no els volia reconèixer.
Això avui sembla llunyà però en ple segle XXI les dones encara son tractades com a éssers de segona, sotmeses als homes i no cal mirar als països àrabs, als països més avançats del mon, les retribucions de les dones son inferiors a las dels homes així, que anem prenent nota.
Avui encara s'ha de parlar de quotes de dones per compensar les desigualtats entre homes i dones.
Això es lluny, molt lluny de la normalitat i encara ens manca molta educació per tal d'arribar a un mon on homes i dones només siguin diferents en el sexe i no estiguin sotmeses a les arbitrarietats dels homes.
Per cert, això es tan estúpid com la nova moda de parlar de homes i dones quan ens referim a la gent en general per deixar ben clar que "reconeixem" a les dones.
Potser millor que parlem de persones i prou, menys feina
Bona setmana