dimecres, 28 de setembre del 2016

Parcs de Sant Cugat

A Sant Cugat/Valldoreix s'han inaugurat unes exposicions d'art al aire lliure. "Biennal d'Escultura. "Valldoreix dels Somnis" i només puc felicitar a l agent d'Amicart per la seva idea i feina feta.
Un dels tres indrets on s'hi han posat les escultures es l'anomenat: Parc de Sant Cebrià.
Aquest anomenat "parc" se suposa que es un seguit de tres espais fins fa poc temps abandonats de la mà de l'Ajuntament, un dels quals ara acull les escultures on, a corre cuita hi varen posar bancs i papereres perquè sinó les escultures hi serien sense mobiliari urbà.
Els altres dos espais, no goso dir ne parcs, l'Ajuntament no hi ha fet RES, bé, menteixo, en el tercer hi varen plantar 12 leilanders (arbusts, no arbres abans del estiu i ara, exactament la meitat son allà morts i ja està.
la anterior actuació en aquest espai va ser fer entrar una excavadora que va fer malt bé tot un tros.
Resultat, es un espai que al estiu ni els gossos ho volen anar i ho dic amb el màxim respecte per els gossos perquè com només hi ha rostoll sec (no plou i no hi ha rec) els animals es fan malt a les potes.
Finalment, i aquest es el punt més delicat, a la foto hi podeu veure les boques d'accés, imagino, dels pous de seguretat dels Túnels de Vallvidrera. La tapa d'un d'ells es mig oberta i si mai un dia una criatura i cau, tot jugant, hi haurà un disgust.
A mi em sembla molt bé que es promogui la cultura però si hi ha espais públics, lo primer es fer el manteniment de forma curosa i responsable. Si volem presumir de parcs, endavant però cuidem los com a tal