dissabte, 17 de novembre del 2007

aeroport del prat

El Sr Nadal ja ens ha fet saber que no hi haurá transferenca del aeroprt en aquesta legislatura.
On son els empresaris protestant, on son els polítics dimitint per les promeses cent vegades incomplertes.
Per que el criteri d'Aena ha d'estar per sobre del parer de tot Catalunya. Que tenen aquests funcionaris que manen per sobre de tots i de tothom i aqui tothom calla i aguanta.
Felicitats al Sr Zapatero que ens ho havia promès, al sr. Clos ministre patètic que es el titular de la questió, al sr Montilla depriment president que mai fa rès i al sr Nadal que segueix reclamant transferències per no rès
Per cert, tan sols un parell de petits apunts:
American Airlines obre ruta amb NY i van dos vols de Continental, un de Delta i els srs. d'Iberia encara diuen que no es rendible el vol BCN, NY.
Singapore Airlines amplia la ruta a frequencia diaria, el mateix president d'iberia va dir que els vols cap a Asia tampoc eren rendibles i finalment Aeromexico obre ruta cap a Mèxic, suposo que no calen comentaris.
Nois, hem de confiar en nosaltres mateixos i en els de fora que creuen mes en nosaltres que els de Madrid.
pena de polítics

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Mira Jordi, tot això ja no dóna per més, el sistema autonòmic fruit de la transició política de fa 30 anys ha servit pel que ha servit, però ara ja s'ha esgotat. Penso que l'única solució és treballar per eliminar d'una vegada per totes el peatge espanyol, i gestionar les nostres coses des d'aquí mateix, sense intermediaris. No és que els polítics catalans siguin millor que els espanyols, però almenys s’estan aquí i els nostres problemes i les corresponents solucions són també les seves. Pitjor crec que no ho faran i, en cas de canvi, serà per millorar. Jo ho veig així i en el meu blog http://barcelonacatalunyaeuropa.blogspot.com intento explicar-ho.

curious97 ha dit...

No en dubto que tens rao. Però em sembla que també la té el Lara quan critica als empresaris catalans (per cert, que ell també ho és) fent esment al victimisme que agrada tant exhibir en aqueste contrades.

Per a començar, més que plorar sobre el que no tenim i/o no ens deixen fer, potser hauriem d'unir-se totes les forçes polítiques per tal de fer un front comú davant dels que pretenen fer cas omis d'allò que creiem ens correspon.

Però això no funciona així, com s'ha fet palés l'altre dia al Congrés.

Tothom va estar d'acord en reprobar a la ministra Álvarez MENYS precisament els que més influència tenen, que són els manaires actuals...

Llavors, si el que priva són els interesos polítics per sobre de qualsevol altre, com podem anar endavant...?

Però la Història ens demostra que això no és pas fruita d'aquest any sinó que ja ve de lluny...!

Curious97