dilluns, 19 de novembre del 2007

tunels de vallvidrera

Hi ha una cosa que us recomano que feu algun dia, es força alliçonador, circular al matí per els tunels de Vallvidrera al matí camí de la feina, entre 8 i 9 del matí.
El primer grup el formem tots els inútils que respectem les cues, som la majoria, però dels qui vull parlar son els altres.
Els altres son els qui: - a l'hora d'incorporarse a l'autopista allarguen l'incorporació fins al final adelantant als 3 o 4 cotxes que poden clavant el morro - quan tots els qui volen sortir per entrar a la ronda fan cua sempre n'hi ha un parell d'espabilats que esperen fins al darrer moment i s'incorporen adelantant a tots els qui ho han respectat als altres - Ah! i no els digueu rès perque encara et plantaran cara.
Aquests fantàstics tunels son el fidel reflexe de la realitat social i a mes paguem peatge per veure ho
fins demà

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Jo et dono la solució. Has d'entrar a Bcn abans de les 7 del matí, i tot el que feies abans a l'altra banda de Collcerola, ho podries fer en aquesta banda: esmorzar, escriure el post al teu blog, llegir Las Razones i El Mundos i escoltar una mica la Copes (més que res per saber el què pensen ells), etc. És pot fer, només es tracta de volguer-ho!

curious97 ha dit...

Sí. Malauradament, sempre n’hi ha d’aquests “espavilats”. Bé, el millor es fer-ne cas omís i escoltar la música de la radio. A l’hora que dius donen molt bons programes per la Radio Nacional Clàssica o per la Catalunya Radio Clàssica.
Millor això que escoltar les noticies, en tot cas. I quan aparegui algun d’aquests eixelebrats pensa que ells tenen més números per donar-se la gran morrada que qualsevol altre dels pacients conductors.

Curious97