dimarts, 6 de novembre del 2007

les motos i el civisme

Suposo que gràcies a l'increment de trànsit que estem patint aquests darrers dias per raons mes que conegudes la gent es comporta de manera encara menys civilitzada, apurant la "jugada".
De totes les coses perilloses que passan n'hi ha una de molt perillosa, les motos avançant els cotxes parats per sobre la doble continua i fins i tot per els carrils del sentit contrari.
Si tu avances per el teu propi carril et pots trobar de cara amb una moto que no es mou fins al darrer moment o fins i tot et forcen a tu a moure't amb la possibilitat de que llavors toquis al cotxe del costat.
Si a mes els avises amb la bocina llavors encara es posen ximples i s'enacren com dien, i a tu que!!
Renoi, algun dia pot passar quelcom i llavors tot seran plors i dolor.
Potser no es un tema per el blog però m'ha semblat qu ho habis de dir
bon vespre

1 comentari:

curious97 ha dit...

L'incivisme forma part de la manca d'educació, de principis étics i de moral que pateix el món -altrament dit primer - degut a l'immens materialisme on està submergit.

No tenim dret a queixar-nos, doncs, el que tenim és el que hem creat i, tal com un digué que cada país té el govern que es mereix (quina veritat!) ara "fruim" d'allò que hem generat...

El "Homo Sàpiens" és especialista en fer malbé tot allo d'important que toca, i si no ho creieu mireu el que estem fent a la Terra... que és l'únic vaixell del que dispossem...

Estem fent forats per que s'enfonsi...

Curious97