dijous, 15 de novembre del 2007

libia

El que havia de ser el "nostre gran viatge" a la fí ha estat el nostre gran "frustre".
Imagino que el 100% dels ciutadans de Catalunya i la resta del estat no s'han adonat però resulta que el diumenge, de forma unilateral i sense avis previ, el Gaddafi, alias el líder de Libia, va decidir canviar les regles per entrar al pais.
Tots els visitants tenen, tenim l'obligació de dur el passaport traduit al arab a mes del visat que tots evidentment portavem.
Però com no ho havien comunicat ni tan sols a l'embaixada tots els qui varem volar a Sebbah, ens varem trobar que no ens van deixar baixar de l'avió i varem tenir que tornar cap a París en una jornada de mes de 12 hores d'avió.
I nosaltres encara varem poder tornar, però 83 persones mes es varen quedar atrapats sense poder sortir.
Ningú sap si ha estat un "incident diplomatic" o una "boutade" del Gaddafi, la conseqüencia, es que ens hem quedat sense viatge com a minim de moment.
No hem passat por en cap moment tot i que ha estat força pesat per les hores d'avió, d'espera al aeroport de Sebbah i sobretot la frustrant tornada.
per cert cap mitjà de comunicació del pais ha fet esment de res del tema, visca l'informació
Tornarem perque estem convençuts que l'Akkakus es una zona increible del nostre mon i perque m'emprenya molt que algú ens impedeixi gaudir d'aquest nostre mon.
de moment i per compensar ho hem anat a La Rioja un parell de dies per oblidar les nostres penes visitant bodegues de la Rioja Alavesa.
ja us ho explicaré

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

M'has deixat bocabadat, esmaperdut i garratibat. Primer he pensat que es tractava d'una broma i he anat corriguent a mirar el calendari per si eren els Innocents, però no, encara no hi hem arribat. Jo crec més aviat en una conxorxa de les autoritats turístiques de La Rioja per tal d'augmentar, atípicament, el turisme en aquella zona. Mai se sap i penso que faries bé obrint una línia d’investigació en aquest sentit. I jo que creia que en Muammar era realment un amic! Quina decepció! On hem arribat! Ja no es pot confiar ni en els libis!

curious97 ha dit...

Mireu... El Senyor Gaddafi és un egòlatra, egocentric, envanit, presumptuós, vanitós, altiu, arrogant, cregut i petulant personatge, per parlar només dels "petits" defectes, doncs potser podriem atribuir-li també estar al darrera de l'atemptat contra el airbus on va morir tothom...
Però com ja ha pagat una indemnizació als parents de les víctimes i la comunitat internacional ja l'ha "perdonat",
doncs m'abstinc.
Tanmateix, d'un element com aquest hom pot esperar qualsevol cosa, o no?
Si el que cerqueu es sorra al Sahara, abans de tornar a Líbia, la cercaria a Tunisia, on a l'interior, té sorra i, a més, runes romanes... i sembla que el país és més occidentalitzat.
Jo vaig tenir l'oportunitat de visitar Trípoli, força abans de l'atemptat del airbus i en vaig quedar ben tip...
Curious97