divendres, 16 de novembre del 2007

trivial

Renoi, com es possible que hi hagi tanta incompetencia en aquest món. Alguns, pocs comparat en el que un podria pensar, han descobert que ara hi ha un Trivial de Catalunya.
Un, de ment oberta i positiva, creu que això hauria de ser un noticia positiva perque per primer cop hi ha un trivial en català i de Catalunya i això es bó per a tothom però no, aqui tots els que han participat al e-notícies hi posen cullarada.
En primer lloc resulta que es millor no tenir que un Trivial que tenir ne un en dos idiomes
Que hi digui "regió" en lloc "d'autonomía" també es negatiu tot i que sigui el criteri que Hasbro empra a tot el món. Tot i acceptant que sería mes purista lo d'autonomia no es ben cert que quan parlem de les regions europeas ningú no protesta si Catalunya es una regió Europea i es que tot depen de qui diu què.
En definitiva aqui seguim practicant aquell esport tradicional que consisteix en criticar per destruir i restar abans que sumar.
L'enveja forma part de la nostre manera de pensar i actuar.
Ho sento però em sap greu veure que la nostre societat es tan llepafils i curta de miras
quina pena

1 comentari:

curious97 ha dit...

En Guillermo Díaz Plaja va escriure - i crec tenia raó - que el principal pecat capital dels espanyols (i els catalans quan ho va dir, també en formavem part d'aquest grup étnic), ha estat, és i, molt probablement, seguirà éssent, la enveja...

No sé, doncs, de què et sorprens?

Curious97