dimecres, 23 de setembre del 2009

prostitució

Si un dia ens posem a destrossar les armes qui hi ha al mon haurem eliminat la guerra? Crec que no. Mentre quedin homes amb ganes de matar hi haura guerra.
Per que tots parlen de les prostitutes i ningú no parla del seu origen: els homes que van amb prostitutes. Si els "homes" no fessin servir les prostitutes aquestes no farien falta i hauríem acabat el problema de manera natural.
Obriu els ulls, el problema no son elles, son ells!!!
Personalment mai no he entès als homes que han de pagar per tenir una relació. Tampoc he tingut amics ni coneguts que fossin d'aquest gremi. Com a record molt llunyà podria esmentar la "mili" com l'únic lloc on hi havia gent que deia que volien anar de putes i potser fins i tot i anaven...
Es clar que dir que aquells eren homes era molt dir. Tota la seva virilitat es perdia per la boca.
La prostitució no s'acabarà en quatre dies i cap llei podrà impedir la incultura de determinat tipus d'homes. La cosa ha de començar a l'escola fent que nois i noies creixin en el respecte entre uns i altres i amb els anys es perdrà aquella "tradició" de buscar el "plaer" pagant i els homes veuran en una dona "algo" mes que un simple "forat" i perdó per l'expressió.
La pena es que en una societat tan masclista costará que l'home reconegui el seu error.