dissabte, 26 de setembre del 2009

informes?

Jo nomes porto 30 anys treballant i en tot aquest tema no havia tingut l'oportunitat fins ara de coneixer la riqueza del mon dels informes i les auditories.
La meva empresa ha estat auditada un parell de cops i nosaltres també hem auditat empreses però en tot aquest temps desconeixia l' existència de les "auditories de seguretat", terme desenvolupat per el Sr. Oliver, director general del FC Barcelona. El home s'ha gastat "nomes" 55.000€ per ajudar a 4 directius segons el Sr. Oliver, per espiar los com opinem la resta de mortals.
El que em sorprèn es que el Sr. Laporta, que diu ignorava el tema, no hi posa problema a gastar aquest import per un concepte així i em preocupa mes encara, com a soci, que si la màniga es tan ample com deuen anar les despeses en altres partides.....
Entre les auditories de seguretat, les auditories que no saben descobrir res perquè "les anomalies estaven amagades", com deia la Sra. Tura, i finalment els informes que no serveixen per res i nomes per a ratificar als funcionaris en lloc de fer los fora.
Està clar que aquí del que es tracta es de fer la ben grossa que no passa res.
Per mi de moment medalla d'or el sr Millet, medalla de plata el sr Castells i medalla de bronze per el sr Oliver.
Imagino que la setmana que ve tindrem mes guanyadors...

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Jordi,
T’has oblidat de la medalla de platí, que hauria de ser ex-aequo pels senyors Montilla i Pujol, ja que:
-ells ha finançat (amb els nostres diners) els negocis del lladre Millet,
-ell (Montilla) és el cap polític directe del senyor Castells, i ell (Pujol) era el cap polític d’un que feia el mateix,
-ells han finançat sempre el Barça mitjançant TV3 i, per tant, també el sou de l’embustero Oliver.
O sigui que tot queda a casa... y Dios en la de todos!