diumenge, 20 de setembre del 2009

Sr. Recoder

Els qui vivim a Sant Cugat estem vivint un curiós episodi de gestió municipal.
En un dels extrems de la nostre ciutat hi ha una escola que es diu Europa i diuen que es una bona escola. Aquesta escola esta situada en una zona on no hi ha gaire bé cap possibilitat d'aparcar i menys en moments d'aglomeració com ara el moment de dur o de recollir els nens.
Ara aquesta escola ha ampliat les seves instal·lacions en l'interior del seu recinte però no hi ha hagut cap millora dels accessos. Fins aquí ja he trobat uns quantes deficiències per part del Ajuntament: com es possible aprovar una ampliació i no exigir o fer se càrrec de les necessitats viaries i/o de transport per accedir? ignoraven que JA existia tal problema d'aparcament previament? Bé, potser això nomes son nimietats per ells.
Ara bé lo bó i millor, sabeu com ho arrecla l'Ajuntament ? prohibint a la gent que viu al costat de l'escola que aparquin en les hores "punta" de l'escola!!! no es brillant? fins i tot suggereixen als ciutadans que viuen per allà que utilitzin els transports públics!!
Es a dir que la solució l'han de donar els perjudicats!! Sr Recoder, de vostè espero i desitjo que només hagi estat una desafortunada patinada sino ja ens haurá donat una mida del seu nivell.

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Aquesta història va sortir a LV d'ahir, amb cartes enquadrades. Es nota que els interessats són gent d'influència!