dimecres, 23 de setembre del 2009

sr millet (2)

Aquest serà un tema recurrent però es que cada dia hi ha "perles" que no merexien ser ignorades.
Avui les tres "perles", per a mi son: las declaracions del conseller Tresserras al ser entrevistat per en Manel Fuentes al matí de Catalunya Radio, les paraules de la sra. Tura, consellera de cultura i finalment la llista de noms a l'ombra publicada al diari Expansión d'avui.
El sr Treserras ha estat tota l'entrevista defugint la seva responsabilitat i no ha contestat cap de les preguntes que el Manel Fuentes li ha formulat. En definitiva com el Palau no generava problemes no feia falta supervisar res.
La sra Tura en la matexia linia manifestava la seva perplexitat perque la gent li pregunti com es que ningú no sigui responsable d'aquest desgavell.
Finalment em queda la llista de Expansión que encapçala el sr. Millet pero que inclou, per ordre, la sra. Anna Balletbó, el sr. Manel Bertrand, el sr. Arcadi Calzada, La Mariona Carulla, Manel Carreras, Carlos Cuatrecasas, Ignacio García Nieto, Rosa Garicano Rojas, Carmen Mateu i Quintana, Clara Millet Vallès, Jordi Montull Bagur, Miquel Navas Moreno, Xavier Ribó Massó, Leopold Rodés Catañé, Ramon Salabert Parramon, Adela Subirana Cantarell, Joan Segura Pons i Emilio älvarez Costa. Quina llista mes florida, quins cognoms mes rutilants, segur que no hi son tots però ho son tots els que hi son??.
Jo en conec com a minim un de la llista i veure el seu nom escrit no m¡ha sorpres gens.
Curiòs com tots els polítics de tots els partits defugen aixecar "l'alfombra" per no sortir esquitxats i tots els prohomes ara miren escandalitsats el que un dels seus ha fet, i es que l'hipocresia no té limits.
Senyora Justicia, em temo que tindrá molta feina si vol aclarir el cas Millet i em temo que la seva ceguesa li impedirá trobar tots els culpables per acció i/o omissió

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Tan culpable és el lladre Millet com qui ho veu (o ho hauria de veure) i no diu ni fa res. Jo d’entrada els enviaria a tots a Can Cottet.