dimarts, 1 de desembre del 2009

Sr. Treserras i l'arxiu Centelles

La prepotència dels nostres polítics els dur a pensar que ells sempre estan en possessió de la veritat per sobre de la resta de la gent, gent com ara nosaltres.
Aquest cop no obstant, un parell d'individus han posat al seu lloc a un conseller en viu i en directe. Mentre el conseller Sr. Tresserras anava dient només la seva versió davant dels mitjans per tal de justificar l'injustificable, el directe de Catalunya Radio l'ha deixat sense una paraula i es que, com diu el meu pare, abans s'agafa a un mentider que un coix....
Ara el sr Treserras acusa de deslleialtat al Ministerio de Cultura perquè ja no te a qui atacar però, i la Conselleria actuava de comú acord amb el Ministerio o anava a la seva com els altres. Imagino que si el sr Tresserras hagues informat de les seves intencions els del Ministerio s'haguessin vist en l'obligació de informar també.
Curiós que els germans Centelles hagin ratificat davant dels mitjans que NO vendran a la Generalitat mentre hi hagi aquest Govern i aquest Conseller.............
Crec que ara tots els Catalans sabem lo bo que es el Sr. Treserras negociant.
Ara ja nomes falta que el Sr. Treserras, que tanta dignitat reclama als altres, tingui la dignitat de dimitir ja que no es capaç d'aconseguir que, un dels considerats mes importants patrimonis de Catalunya, hagi preferit anar a Madrid en lloc de quedar-se aquí.
 

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Que n’és de fàcil fer el patriota amb els calés dels altres!
L’escàndol que s’ha muntat a l’entorn de la venda de part del patrimoni dels germans Centelles, amb acusacions de deslleialtat i tot, m’ha fet pensar en la recent campanya que hi ha hagut a internet exigint al Conde de Godó que faci una edició de LV en català. Si tant clar ho veuen aquests patriotes de via estreta, que busquin la pasta i ho facin ells, no?

Anònim ha dit...

Si, probablement per la qual cosa es